Buitentegels - Basalt graniet

Loek Lommers Tegels

Basalt / Graniet

Buitentegels Basalt / Graniet

Natuursteen is, zoals de naam al impliceert, een product van de natuur zelf. Er zijn verschillende manieren waarop natuursteen kan ontstaan en als gevolg daarvan heeft iedere soort zijn eigen verschijningsvorm en eigenschappen. Natuursteen wordt dus niet gemaakt in een fabriek, in een gecontroleerd proces maar ontstaat over een periode van miljoenen jaren, onder invloed van specifieke geologische omstandigheden. Dat maakt natuursteen uniek, met geen enkel materiaal te vergelijken en de natuurlijke verscheidenheid is daarom ook niet te kopiëren. Natuursteen wordt al sinds de oudheid gebruikt als bouwmateriaal vanwege zijn duurzame eigenschappen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het Colosseum in Rome, dat uit travertin is opgetrokken. Tegenwoordig wordt natuursteen voornamelijk gekozen als afwerkmateriaal, om zo een luxueuze en exclusieve uitstraling te creëren. Natuursteen heeft daarbij het voordeel, dat er een hoge mate van flexibiliteit is bij het bepalen van maatvoeringen en bij het vervaardigen van alle mogelijk accessoires en maatwerk. Met natuursteen kan men in een totaalconcept werken.

Informatie

Kleur:
Vietnam Black
Kleur:
Bohemian Black
Kleur:
Bohemian Grey-Beige

Download de brochure van Basalt / Graniet!

Wij streven naar kwaliteit, service en vakmanschap en wij nemen graag uw opdracht aan. Wilt u een afspraak maken of om iets vragen neem dan contact met ons op!
Bronchure downloaden

Foto-impressie van Basalt / Graniet

Download hier uw brochure!

Selecteer in onderstaande lijst uw gewenste tegelsoort, serie of onderhoudsartikel en download eenvoudig de brochure van het gewenste merk.