Neem contact op
Loek Lommers Tegels


E-mail

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Stuur ons direct een e-mail.


Telefoon

U kunt ons natuurlijk ook bellen. Bel ons op telefoonnummer: 040 - 22 33 915


Offerte

Vraag een offerte aan via ons contactformulier. Verder op deze pagina meer informatie.

Contactpersoon

Contactformulier

E-mail verzenden

Vraag een offerte aan

U kunt een offerte aanvragen via het bovenstaande contactformulier. Geef een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van uw wensen.
Geef een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. Geef een duidelijke omschrijving van de afmetingen en de benodigde materialen.
Na ontvangst van uw offerte aanvraag beoordelen wij of de informatie voldoende is. Daarna zullen wij met u contact opnemen via e-mail of telefoon.
De offerte die u ontvangt is niet altijd definitief, omdat er wijzigingen kunnen ontstaan in de materialen. Wij zullen u hierover vooraf informeren.
Uiteraard kunt u eerst informatie ontvangen via een gesprek met onze adviseur. Maakt u hiervoor een afspraak met ons via e-mail of telefoon.
Een offerte aanvraag bij Loek Lommers is gratis, wij zullen hiervoor geen kosten in rekening brengen. Bezoek eens onze showroom voor ons tegel assortiment.
Wij werken op afspraak voor een goed en duidelijk advies over onze tegels.

Onze doelgroep

Onze doelgroep is zeer breed en bestaat onder meer uit:
Aannemers, scholen, gemeenten, woningbouwverenigingen en particulieren.

Onze tegelzetters beschikken over de juiste diploma’s, een dosis enthousiasme en een schat aan ervaring en kennis. Hierdoor kunnen wij ieder tegelproject efficiënt en professioneel volbrengen.