Projecten
Loek Lommers Tegels

Klokstaart

Eersel, dé gemeente waar het goed wonen, werken en recreëren is. Dat noemen ze ‘content’! Woon, leef en geniet! Nieuwbouwproject Klokstaart in plan Kerkenbogten heeft alle ingrediënten in één menu verenigd. Het project omvat 6 herenhuizen en 2 ruime semi-vrijstaande woningen. Bijzondere pareltjes dus voor starters en gezinnen die van het échte buitenleven houden. Met de Markt op loopafstand is de karakteristieke Kempische gezelligheid binnen handbereik.

Meer Info

Space S

SPACE-S is een vernieuwende woonbeweging op Strijp-S. Inmiddels bouwen honderden mensen mee aan hun toekomstige wijk en huurwoning. Bewoners gaven zelf vorm aan de 402 woningen op SPACE-S. Dit leverde een brede keuze op. Appartementen, lofts, kamers en studio’s voor studenten, woon- en werkcombinaties én woningen voor begeleid wonen.

Meer Info

Voerendaal

De opdracht omvat het bouwen van een supermarkt, 5 winkelunits en 6 bovenwoningen en het verbouwen van een bestaande winkelunit en nog eens 6 bovenwoningen. In het centrum van Voerendaal realiseren we commerciële ruimtes en appartementen. Voor de supermarkt die er komt is de dakvloer gestort. Nu de dakvloer van een deel van de appartementen nog en dan kan er volgende week een start worden gemaakt met het gevelmetselwerk.

Meer Info

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze doelgroep

Onze doelgroep is zeer breed en bestaat onder meer uit:
Aannemers, scholen, gemeenten, woningbouwverenigingen en particulieren.

Onze tegelzetters beschikken over de juiste diploma’s, een dosis enthousiasme en een schat aan ervaring en kennis. Hierdoor kunnen wij ieder tegelproject efficiënt en professioneel volbrengen.