Projecten - Markt valkenswaard eindhovenseweg

Loek Lommers Tegels

Projecten

Loek Lommers Tegels

Markt Valkenswaard Eindhovenseweg

Project

Appartement

Momenteel is er gestart met de bouw van 10 luxe appartementen alsmede 2 commerciële ruimtes aan de Markt 58-62 in het voormalige gebouw van ABN AMRO te Valkenswaard. Op de begane grond (westzijde) zullen twee zeer ruime appartementen gerealiseerd worden met een gebruiksoppervlakte van circa 143 en 168 m2! 

Bij ieder appartement behoort een zonnig terras van circa 30 m2 alsmede een eigen tuin van circa 100 m2 en tevens een aparte berging van circa 10 m2. Daarnaast beschikt ieder appartement over een tweetal eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder. De zeer representatieve entree van de appartementen is aan de Marktzijde voorzien. 

De uitvoering en afwerking is 'state of the art' met onder meer natuursteen, veel glas en aluminium kozijnen. Loek Lommers levert de exclusieve tegels die tijdens het project gebruikt worden. 

Een keuken en 2 luxe badkamers zijn in de prijs begrepen. Tevens zullen warmtepompen en zonnepanelen worden toegepast zodat de energiekosten tot een minimum worden beperkt. De tuinen liggen op een afstand van circa 15 meter van de achterperceelgrens waardoor een optimale privacy is gewaarborgd.  
De indeling kan in overleg met de architect/aannemer nog geheel naar eigen wens worden aangepast. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de stand van de bouw(voorbereiding). De omgevingsvergunning is inmiddels onherroepelijk en met de sloop van de bestaande opstallen zal volgens planning medio mei 2019 worden gestart. Direct aansluitend kan de bouw plaatsvinden waarbij behoudens bijzondere omstandigheden, de oplevering eind 2020 is voorzien. Alle appartementen aan de Marktzijde zijn inmiddels verkocht.

Informatie

Tegelhandel Loek Lommers helpt u verder!

Wij streven naar kwaliteit, service en vakmanschap en wij nemen graag uw opdracht aan. Wilt u een afspraak maken, onze showroom bekijken of heeft u toevallig advies nodig? Neem dan direct contact met ons op! Een van de medewerkers van Loek lommers helpt u graag.
Klik hier

Foto-impressie van Markt Valkenswaard Eindhovenseweg

Een ogenblik geduld a.u.b.