Projecten - Nieuwbouw 36 appartementen hoog stratum

Loek Lommers Tegels

Projecten

Loek Lommers Tegels

Nieuwbouw appartementen Hoog Stratum

Project

Appartement

In het voormalig Sportfondsenbad vindt medio 2020 de oplevering van het appartementencomplex plaats. Het betreft hier over een nieuwbouwproject in Hoog Stratum te Eindhoven. 

De jaren 30 architectuur die verwerkt wordt in het nieuwbouwproject geeft het monumentale gebouw de oorspronkelijke karakter terug. De historische gevels blijven behouden.

De appartementen beschikken over hoge eisen waardoor de bewoner van alle gemakken wordt voorzien. Een ruime opzet, kwalitatieve materialen, in de buurt van het centrum en omringd door groen zorgen voor een optimale leef en werkomgeving. 

Kortom, wonen met de sfeer van toen, maar wél met alle luxe van vandaag. Het gebruik van kwalitatieve tegels en inzet van gekwalificeerde werknemers zorgt Loek Lommers voor de gewenste betegeling op maat.

Informatie

Tegelhandel Loek Lommers helpt u verder!

Wij streven naar kwaliteit, service en vakmanschap en wij nemen graag uw opdracht aan. Wilt u een afspraak maken, onze showroom bekijken of heeft u toevallig advies nodig? Neem dan direct contact met ons op! Een van de medewerkers van Loek lommers helpt u graag.
Klik hier

Foto-impressie van Nieuwbouw appartementen Hoog Stratum

Een ogenblik geduld a.u.b.