Projecten - Oranjekade helmond

Loek Lommers Tegels

Projecten

Loek Lommers Tegels

Oranjekade Helmond

Project

Stadswoning

Loek Lommers presenteert in samenwerking met BanBouw in het voormalige hoofdkantoor van EDAH een uniek en bijzonder architectonisch woongebouw. Het monumentale gebouw wordt gecombineerd met een modern ontwerp. Hierdoor heeft het gebouw het originele oude karakteristieke ontwerp met een modern en luxe uitstraling die voldoet aan alle eisen en wensen van een nieuwe woning. Samen met Loek Lommers kunt u eenvoudig uw badkamer, keuken, toilette, woonkamer en/ of slaapkamer ontwerpen en betegelen. Loek Lommers maakt gebruik van exclusieve tegels van hoge kwaliteit en heeft in elke prijsklasse een gewenst resultaat. 

Bel direct Loek Lommers voor meer informatie, plan een afspraak in of kom langs op locatie te Valkenswaard voor een advies gesprek. 

Mocht u zelf uw 3D-ontwerp willen maken kunt u uiteraard eenvoudig via onze online 3d-ontwerptool uw unieke ruimte ontwerpen. Klik hier om direct door te gaan naar 3d-software van Loek Lommers.

Informatie

Tegelhandel Loek Lommers helpt u verder!

Wij streven naar kwaliteit, service en vakmanschap en wij nemen graag uw opdracht aan. Wilt u een afspraak maken, onze showroom bekijken of heeft u toevallig advies nodig? Neem dan direct contact met ons op! Een van de medewerkers van Loek lommers helpt u graag.
Klik hier

Foto-impressie van Oranjekade Helmond

Een ogenblik geduld a.u.b.