Projecten - Woningen klokstaart eersel gisbergen

Loek Lommers Tegels

Projecten

Loek Lommers Tegels
Nieuwbouw project Klokstaart te Eersel Tegels ontwerp bouw project Tegels project Eersel met van Gisbergen

Woningen Klokstaart Kerkebochten Eersel via van Gisbergen

Project

Woning

Tegelhandel Loek Lommers heeft in samenwerking met Van Gisbergen in Eersel een nieuwbouwproject opgeleverd waar wonen, leven en genieten centraal staat.

De gemeente Eersel staat voor het goede wonen, werken en recreëren. Nieuwbouwproject Klokstaart beschikt over deze eisen en is dé perfecte locatie om te wonen.

Het project in Eersel omvat zes herenhuizen en twee ruime semi-vrijstaande woningen. Deze woningen zijn (gedeeltelijk) betegeld door Loek Lommers en beschikt hierdoor over een hoge kwaliteit tegel. De professionals van Loek Lommers hebben met zorg de badkamers, keukens en andere ruimtes betegeld. De woningen zijn uiterst geschikt voor starters en gezinnen die van het buitenleven houden. Met de Markt op loopafstand is de karakteristieke Kempische gezelligheid binnen handbereik.


Informatie

Tegelhandel Loek Lommers helpt u verder!

Wij streven naar kwaliteit, service en vakmanschap en wij nemen graag uw opdracht aan. Wilt u een afspraak maken, onze showroom bekijken of heeft u toevallig advies nodig? Neem dan direct contact met ons op! Een van de medewerkers van Loek lommers helpt u graag.
Klik hier

Foto-impressie van Woningen Klokstaart Kerkebochten Eersel via van Gisbergen

Een ogenblik geduld a.u.b.