Header cercom infinity betonlook

Cercom Infinity betonlook tegels

Of je nu voor de industriële look gaat of voor de warme uitstraling, met de betonlook tegels van de de infinity serie zit je altijd goed! De onregelmatigheden en verschillende kleurnuances maken dit een topper van een betonlook! Daarbij heeft deze serie ook nog eens leuke decortegels met bijvoorbeeld een barok patroon. Wil je de tegels van de infinity serie in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom!

Welkom!

Kom deze tegel bekijken in de showroom van Loek Lommers te Valkenswaard.
Afspraak maken
Bekijk de tegels in de showroom van Loek Lommers
Bekijk alle foto's...
Bovenaanzicht cercom infinity betonlook
Detail van cercom infinity betonlook
Decortegel cercom infinity
Bovenaanzicht met zwembad infinity betonlook

Functionaliteiten

Woonkamer met stoelen infinity betonlook
groot, groter, grootst

Verschillende maten Cercom Infinity betonlook

De cercom infinity wordt in 4 verschillende maten gemaakt en in 3 verschillende afwerkingen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende decortegesl en mozaiëkjes beschikbaar. Bekijk de de catalogus voor welke maat in welke afwerking wordt gemaakt.

De verschillende maten:

60x60
80x80
60x120
100x100

De verschillende afwerkingen

Rettificato - de ''normale'' uitvoering
Waxx - Deze heeft een half gepolijsd oppervlak
R11 - Dit is de 19mm dikke buitentegel in anti slip uitvoering
Terras met infinity betonlook tegels
Praktisch en mooi

Keramische betonlook tegels als terras

De Infinity serie wordt ook in een 19mm dikke tegel met een anti slip afwerking gemaakt. Hierdoor kun je ze buiten op je terras gebruiken.

Naast het feit dat jij het mooiste terras van de buurt krijgt, is een terras met keramische tegels ook nog eens heel erg praktisch! Er kan namelijk geen vuil in de tegel trekken, waardoor jouw terras altijd mooi blijft.
Betonlook tegel met barok print
combineer er op los!

Decortegels van de Cercom infinity serie

Veel tegelseries hebben naast de normale tegels ook een aantal decortegels. De decortegels van de Infinity serie hebben onder andere een mooi barok patroon in een verouderde look. Heel leuk om te combineren met de normale tegel.

Wil je de Infinity serie in het echt zien? We heben deze tegels in grote lades zien zodat je een goede indruk van de vloer kunt krijgen. Je kunt altijd binnen wandelen, maar als je graag geholpen wilt worden is een afspraak maken het makkelijkst. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd hebben om een goed advies te geven.
plan een afspraak