Loek Lommers showroom in Valkenswaard
Kwaliteitsster

Kwaliteit

Kwaliteitsmanagement is voor Loek Lommers erg belangrijk. Wij gebruiken alleen tegels die voldoen aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.
Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Loek Lommers is voor al onze klanten een betrouwbare partner. Wij zijn nauwkeurig en duidelijk in onze informatie en wij komen de gemaakte afspraken stipt na.
Betrokkenheid

Betrokkenheid

Wij voelen ons betrokken bij al onze opdrachten en projecten. Loek Lommers hanteert scherpe tarieven, heeft veel ervaring en levert vakwerk. Wij laten u nooit in de steek.

Tegelzetbedrijf Loek Lommers B.V.

Bij Loek Lommers Tegelzetters weten we precies hoe het moet! Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we dé go-to experts in de kempen en daarbuiten. Of je nu een bedrijf bent of een particulier, wij leveren vakmanschap van topkwaliteit voor al je vloeren en tegelwanden. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovaties, we hebben een team van 16 gedreven professionals, waarvan 6 gepassioneerde tegelzetters, die altijd paraat staan met flexibiliteit en expertise.

Bij Loek Lommers hechten we veel waarde aan kwaliteitsmanagement. We werken alleen met tegels die voldoen aan de hoogste internationale normen.

Het hele jaar door hebben we scherpe acties op vloertegels en wandtegels. Bovendien zijn we trots om groothandel te zijn in Sopro, dé leverancier van de meest gangbare producten voor tegelzetters. Met onze persoonlijke aanpak en een indrukwekkende 3D-presentatie geven we je een helder beeld van de mogelijkheden voor jouw gewenste situatie.
Loek Lommers over ons een
Loek Lommers over ons twee
Loek Lommers over ons drie

Bekijk onze showroom in Valkenswaard

Showroom Loek lommers

Ons team

Edwin Lommers
Edwin Lommers
Directeur
Roy Lommers
Roy Lommers
Werkvoorbereider - inkoop
Luc Bogaerts
Luc Bogaerts
Creatief adviseur binnendienst
Femke Bogaerts Lommers
Femke Bogaerts Lommers
Office manager
Joan Kwinten
Joan Kwinten
Administratie
Chris Verwoerd
Chris Verwoerd
Verkoop binnendienst
Luuk van Ham
Luuk van Ham
Hulp uitvoerder
Mathijs Daris
Mathijs Daris
Tegelzetter
Adrie Heesterbeek
Adrie Heesterbeek
Tegelzetter
Kevin Kwinten
Kevin Kwinten
Tegelzetter
Jordi Smits
Jordi Smits
Leerling tegelzetter
Claudia
Claudia van Bakel
Werkvoorbereider binnendienst
Kjel
Kjell Hoevenaars
Leerling tegelzetter

Duurzaam ondernemen

Wij houden bij al onze projecten en werkwijzen zoveel mogelijk rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Volgens de normen en waarden waar Loek Lommers voor staat houden wij rekening met de maatschappij en het milieu.
Maatschappelijk beleid

Maatschappelijk

Naast een duidelijk en maatschappelijk beleid voor ons personeel ondersteunt Loek Lommers Tegelhandel diverse sportverenigingen in de regio.
Loek Lommers duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij proberen zoveel mogelijk duurzame producten te gebruiken. Daarnaast proberen wij ook het milieu zo min mogelijk te belasten.