Ambachtelijke tegelzetters

Met 10 werknemers, waarvan 4 het ambachtelijke beroep van tegelzetten uitoefenen hebben we een grote flexibiliteit en knowhow. Naast het tegelzetten kunt u eveneens bij ons terecht voor elke gewenste tegel in onze showroom.

showroom

Onze merken en producten

Of het nu gaat om vloeren of tegelwanden, in nieuwbouw of bestaande bouw, voor kleine of grote oppervlaktes. Loek Lommers Tegelhandel maakt gebruik van de beste producten en tegelmerken.

producten

Projecten

Nieuwschierig om te weten hoe wij onze projducten afleven voor onze klanten? Klik dat op de knop hier beneden om al onze eerdere projecten te bekijken!

projecten

Duurzaam ondernemen

Wij houden bij al onze projecten en werkwijzen zoveel mogelijk rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Volgens de normen en waarden waar Loek Lommers voor staat houden wij rekening met de maatschappij en het milieu.

Logo van Loek Lommers

Maatschappelijk

Naast een duidelijk en maatschappelijk beleid voor ons personeel ondersteunt Loek Lommers Tegelhandel diverse sportverenigingen in de regio.

Loek Lommers auto

Duurzaamheid

Wij proberen zoveel mogelijk duurzame producten te gebruiken. Daarnaast proberen wij ook het milieu zo min mogelijk te belasten.

Offerte

  • Vraag direct een offerte aan.
    Geef een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en geef een duidelijke omschrijving van de afmetingen en de benodigde materialen.
  • Wij beantwoorden uw offerte aanvraag.
    Wij beoordelen uw offerte aanvraag en indien wij hierover vragen hebben zulen wij eerst contact met u opnemen.
  • U ontvangt een offerte per e-mail.
    Naar aanleiding van de door u gegeven omschrijving en informatie maken wij vrijblijvend voor u een duidelijke prijsopgave.
offerte

Stage

Loek Lommers B.V. is op zoek naar jonge gemotiveerde tegelzetters of mensen die de opleiding tegelzetten aan het volgen zijn, wij zijn een erkend leerbedrijf dus ben je op zoek naar een uitdagende baan/leerplek als tegelzetter reageer dan via een persoonlijke brief.

Loek Lommers erkend leerbedrijf

Merken die wij gebruiken

Loek Lommers vt wonen
Loek Lommers Mosa
Loek Lommers Piet Boon
Loek Lommers Marazzi
Loek Lommers Emilceramica
Loek Lommers Atlas
Een ogenblik geduld a.u.b.