Nieuwe producten!

Betonlook tegels, houtlook tegels, metal look tegels en mozaïek.
Bekijk ons assortiment

Nieuwe producten!

Betonlook tegels, houtlook tegels, metal look tegels en mozaïek.
Bekijk ons assortiment

Bekijk ons assortiment

Betonlook tegels, houtlook tegels, metal look tegels en mozaïek.
Bekijk ons assortiment
Marmerlook Loek Lommers Mozaiek tegels Loek Lommers Visgraat vloer met houtlook tegels

Combineer uw favoriete tegel

Combineer eenvoudig uw favoriete tegel in een woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer.
Een ogenblik geduld a.u.b.

Ambachtelijke tegelzetters

Loek Lommers heeft 14 werknemers, waarvan 5 het ambachtelijke beroep van tegelzetten uitoefenen. Hierdoor heeft Loek Lommers een grote flexibiliteit en knowhow. Naast het tegelzetten kunt u eveneens bij ons terecht voor elke gewenste tegel in onze showroom in Valkenswaard (omgeving Eindhoven). Het ruime assortiment van tegelhandel Loek Lommers bestaat o.a. uit wandtegels, vloertegels, buitentegels, natuursteen, houtlook tegels en onderhoudsproducten. Bijna elke dag plaatst Loek Lommers nieuwe producten en/ of projecten online. Wil je liever een "echte" impressie krijgen van wat wij u mogelijk kunnen bieden? Kom dan langs in de showroom van tegelhandel Loek Lommers in Valkenswaard. 

Klik hier om een impressie te zien van onze tegelwinkel omgeving Eindhoven. 
showroom

Merken en producten tegelhandel Loek Lommers

Of het nu gaat om vloeren of tegelwanden, in nieuwbouw of bestaande bouw, voor kleine of grote oppervlaktes. Loek Lommers Tegelhandel maakt gebruik van de beste producten en tegelmerken. Bekijk de producten en/ of projecten-pagina via onderstaande link.
producten

Projecten

Tegelwinkel Loek Lommers heeft al jaren ervaring op gebied van het leveren van producten en diensten omtrent tegels. Nieuwsgierig om te weten hoe wij onze producten afleveren voor onze klanten? Klik dan op de knop hier beneden om al onze eerdere projecten te bekijken! Bijna dagelijks worden er nieuwe projecten opgeleverd die door Loek Lommers zijn gerealiseerd. Van klein tot groot project zorgt Loek Lommers voor alle producten en diensten omtrent tegels.

Voor inspiratie en nieuwe projecten volg ons via instagram:
Instagram

Duurzaam ondernemen

Wij houden bij al onze projecten en werkwijzen zoveel mogelijk rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Volgens de normen en waarden waar Loek Lommers voor staat houden wij rekening met de maatschappij en het milieu.
Maatschappelijk beleid

Maatschappelijk

Naast een duidelijk en maatschappelijk beleid voor ons personeel ondersteunt Loek Lommers Tegelhandel diverse sportverenigingen in de regio.
Loek Lommers duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij proberen zoveel mogelijk duurzame producten te gebruiken. Daarnaast proberen wij ook het milieu zo min mogelijk te belasten.

Offerte

  • Vraag direct een offerte aan.
    Geef een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en geef een duidelijke omschrijving van de afmetingen en de benodigde materialen.
  • Wij beantwoorden uw offerte aanvraag.
    Wij beoordelen uw offerte aanvraag en indien wij hierover vragen hebben zulen wij eerst contact met u opnemen.
  • U ontvangt een offerte per e-mail.
    Naar aanleiding van de door u gegeven omschrijving en informatie maken wij vrijblijvend voor u een duidelijke prijsopgave.
offerte

Stage

Loek Lommers B.V. is op zoek naar jonge gemotiveerde tegelzetters of mensen die de opleiding tegelzetten aan het volgen zijn, wij zijn een erkend leerbedrijf dus ben je op zoek naar een uitdagende baan/leerplek als tegelzetter reageer dan via een persoonlijke brief.
Loek Lommers erkend leerbedrijf

Loek Lommers is onder andere dealer van:

Loek Lommers vt wonen
Baldocer en Loek Lommers logo
Loek Lommers Piet Boon
Venis logo
Loek Lommers Emilceramica
Loek Lommers Atlas
Een ogenblik geduld a.u.b.