Bezoek onze tegel showroom in Valkenswaard

Ben je op zoek naar tegels voor je woonkamer, badkamer, of andere ruimte in je huis of tuin? Kom dan inspiratie opdoen in onze tegel showroom in Valkenswaard! Low budget of met bladgoud ingelegd, klassiek of modern, tijdloos of de volgens de laatste trends, met onze ruim 700m2 grote showroom weet je altijd de juiste tegels voor jouw project te vinden!

Onze tegel showroom in Valkenswaard is de perfecte plek om inspiratie op te doen en ideeën te verzamelen voor je volgende tegelproject. Bovendien hebben we al meer dan 50 jaar ervaring en kunnen we de tegels ook perfect voor je plaatsen.

Persoonlijk advies in onze tegel showroom, We denken graag met je mee

Onze tegel showroom in Valkenswaard staat bekend om het persoonlijke en behulpzame advies dat wij bieden. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw project. Of je nu een groot of klein project hebt, of je hebt nog geen idee welke tegels het beste bij jou passen, wij denken graag met je mee. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je de perfecte tegels vindt en met een grote glimlach onze showroom weer verlaat.
Een ogenblik geduld a.u.b.