Native natuursteenlook bij Loek Lommer

Colorker - Native

De Colorker Native is een, zoals Colorker het zelf zegt: Een eerbetoon aan de authentieke Ceppo di Gre. Dit is een Italiaanse natuursteen met hierin keivormige steenfragmenten er in. Het mooie aan deze serie is dat Colorker in de randen van deze keien er een andere glansgraad in heeft weten te verwerken, wat de tegel een heel naturlijk effect geeft. Toch blijft deze serie vergeleken met andere Ceppo di gre looks een vrij rustige vloertegel.

Deze tegels in het echt zien?

Kom deze tegels bekijken in onze showroom. De koffie staat klaar!
Afspraak maken
Bekijk de tegels in de showroom van Loek Lommers
Bekijk alle foto's...
Native natuursteenlook badkamer
Native natuursteenlook closeup
Loek Lommers natuursteenlook native badkamer
Native hexagon natuursteenlook

Functionaliteiten

Terras met colorker native natuursteenlook
keuzes... keuzes...

Verschillende maten en kleuren van de Colorker Native

Heel uitgebreid is deze serie niet, Colorker houdt het mooi overzichtelijk. Er zijn 3 kleuren en 2 afmetingen.

Kleuren: Moon, Grey, Cream

Afmetingen: 90x90, 60x120

Verder zijn er nog 2 mozaiekjes verkrijgbaar met hexagons en stroken.

Een voordeel van niet te veel verschillende maten is dat deze serie prijstechnisch erg aantrekkelijk blijft. Je hebt dus een A-merk tegel voor weinig geld. Bovendien kunnen wij bij deze fabriek rechtstreeks bij de fabriek inkopen waardoor er geen tussenhandel is!
Colorker native natuursteenlook tegels
mooi en praktisch

Ga voor de natuurlijke uitstraling van de Colorker Native

Natuursteen geeft natuurlijk een prachtige uitstraling aan je interieur, alleen kan dit ook de nodige ''problemen'' met zich meebrengen. Natuursteen is van nature een wat poreus materiaal, waardoor vuil in de tegel zou kunnen trekken.

Keramische tegels zijn zo hard gebakken dat vuil en water er niet in trekt. Super praktisch in het onderhoud dus, maar met de uitstraling van echt natuursteen! Bovendien heeft keramiek het voordeel dat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Kies bijvoorbeeld voor de kleur Cream, een hele warme kleur.

Kun je nog niet kiezen? Laat ons je helpen. Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar om een gratis 3d ontwerp voor je uit te werken.
plan een afspraak