Over Ons
Loek Lommers Tegels

Kwaliteit

Kwaliteitsmanagement is voor Loek Lommers erg belangrijk. Wij gebruiken alleen tegels die voldoen aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

Betrouwbaarheid

Loek Lommers is voor al onze klanten een betrouwbare partner. Wij zijn nauwkeurig en duidelijk in onze informatie en wij komen de gemaakte afspraken stipt na.

Betrokkenheid

Wij voelen ons betrokken bij al onze opdrachten en projecten. Loek Lommers hanteert scherpe tarieven, heeft veel ervaring en levert vakwerk. Wij laten u nooit in de steek.

Tegelzetterbedrijf Loek Lommers B.V.

Tegelzetterbedrijf Loek Lommers B.V. staat bekend als een vakkundig, gerenommeerd en gezond bedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een begrip in de kempen maar inmiddels ook daarbuiten, zowel bij de zakelijke markt, als bij particulieren. Of het nu gaat om vloeren of tegelwanden, in nieuwbouw of bestaande bouw, voor kleine of grote oppervlaktes. Met ca 10 werknemers, waarvan 4 het ambachtelijke beroep van tegelzetten uitoefenen hebben we een grote flexibiliteit en knowhow.

Naast het tegelzetten kunt u eveneens bij ons terecht voor elke gewenste tegel in onze showroom. Op de eerste verdieping is een groot vloeroppervlak gecreëerd zodat de vloertegels beter tot hun recht komen en u een goede indruk krijgt. Op de begane grond worden diverse collecties getoond van o.a. Piet Boon, Venis, Winckelmans en het VT-wonenprogramma. Verder is er een ruime keuze in groot formaat tegels, de trend van dit moment.

Het gehele jaar door hebben we scherpe acties op voorraad vloertegels en wandtegels. Tevens zijn wij groothandel in Sopro (aanbieder van meest voorkomende producten voor de tegelzetter). Door onze persoonlijke aanpak en een virtuele presentatie in 3D geven we u een helder beeld van de door u gewenste situatie.

Introduction
Mission
Business
Bezoek onze vernieuwde showroom aan de Geenhovensedreef in Valkenswaard.

Onze doelgroep

Onze doelgroep is zeer breed en bestaat onder meer uit:
Aannemers, scholen, gemeenten, woningbouwverenigingen en particulieren.

Onze tegelzetters beschikken over de juiste diploma’s, een dosis enthousiasme en een schat aan ervaring en kennis. Hierdoor kunnen wij ieder tegelproject efficiënt en professioneel volbrengen.