Detail met plankje van betonlook tegels

Imola Azuma UP betonlook tegels

De naam zegt het al een beetje, de Azuma Up is de upgrade van de Azuma serie van Imola. Dezelfde mooie en rustige betonlook prints met dezelfde kleine nuances, maar nu in 5 hele warme aardse kleuren. Wederom een erg uitgebreide serie waar wij dolenthousiast van worden! Het stoere van beton maar dan met een hele warme uistraling. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een mooie marmerlook!

Deze tegels in het echt zien?

Kom deze tegels bekijken in onze showroom. De koffie staat klaar!
Afspraak maken
Bekijk de tegels in de showroom van Loek Lommers
Wastafel met betonlook azuma up W
Bar met betonlook tegels azuma up
Terras naar buiten doorgelegd met azuma up
Terrastegels van azuma up betonlook

Functionaliteiten

Bovenaanzicht van azuma up betonlook
groot... groter... grootst

Verschillende maten Imola Azuma Up

Net als de normale Azuma serie is de Azuma Up weer erg uitgebreid. Er zijn 5 kleuren (white, ivory, sand, hazelnut, taupe) en maar liefst 7 formaten.

Verkrijgbaar in:

30x30 (alleen mozaiëk)
30x60
60x60
60x120
90x90
120x120
120x260

Detailfoto van azuma up betonlook
maar natuurlijk

Ga voor de warme uitstraling van de Azuma up

Warme kleuren, het is helemaal de trend van nu. De combinatie van het warme, maar toch wat stoerdere beton is een hele gave combinatie. De tegels van Imola hebben daarbij ook heel veel detail, waardoor ze niet van echt beton te onderscheiden zijn. 
Zwembad met imola azuma up terrastegels
praktisch en (heel erg) mooi

Imola Azuma up betonlook terrastegels

Wil je de buurman jaloers maken? De Azuma up is ook verkrijgbaar als terrastegel. De tegels zijn dan wat dikker (2cm) en hebben een anti slip afwerking. Je kunt dan kiezen tussen de maten 60x60 en 90x90.

Een keramisch terras is niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens heel erg praktisch! Er trekt namelijk geen vuil in de tegel, waardoor je terras mooi blijft.

Ook zijn er allerlei accessoires als hoekstukken en zwembadranden verkrijgbaar.

Let wel op, de kleuren white en de taupe worden niet gemaakt voor buiten.
Xxl tegels betonlook
als poetsen niet je hobby is

XXL tegels van de Imola Up serie

Ook bij de UP serie zijn er platen van 120x260 verkrijgbaar. Ontzettend mooi en ook nog eens praktisch, je hebt namelijk bijna geen voegen meer. Om te zetten is het wat minder praktisch, hier moet je echt wel iets voor kunnen en komt vakmanschap bij kijken. Loek Lommers heeft veel ervaring met het zetten van dit soort platen.

Heb je interesse? Kom dan vooral eens langs. Je kunt altijd binnen wandelen, maar het liefst maken we genoeg tijd vrij zodat we je van een goed advies kunnen voorzien. Het maken van een afspraak is dan verstandig.


plan een afspraak

Brochure imola azuma up

Imola Azuma Up biedt hoogwaardige tegeloplossingen met eigentijds design. De PDF-download op de website biedt gemakkelijke toegang tot een uitgebreide catalogus van tegels. Het assortiment omvat keramische vloer- en wandtegels in diverse kleuren, patronen en formaten. Perfect voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Ontdek de prachtige opties van Imola Azuma Up!
Download pdf Imola