Banner van de vtwonen tegels

vtwonen tegels bij tegelhandel Loek Lommers

Heeft je badkamer een update nodig, ben je op zoek naar een nieuwe woonkamervloer, of wil je de keukenwand betegelen? De vtwonen tegels bieden een ruim assortiment in allerlei stijlen en kleuren, geselecteerd door de stylisten van vtwonen. Bij Loek Lommers kun je de vtwonen tegels bekijken in onze ruim 700m2 grote showroom. Wil je liever geadviseerd worden en samen met een adviseur en een kop koffie een gratis 3d ontwerp maken? Plan dan een afspraak in.

Deze tegels in het echt zien?

Kom deze tegels bekijken in onze showroom. De koffie staat klaar!
Afspraak maken
Bekijk de tegels in de showroom van Loek Lommers
Bekijk alle foto's...
Houtlook tegels van vtwonen
Marmerlook tegels van vtwonen
Natuursteen look tegels van vtwonen
Kleine bronskleurige tegels van vtwonen


Sfeerkamer met vtwonen tegels bij Loek Lommers
kom inspiratie opdoen

Vtwonen tegels sfeerkamer

Loek Lommers is officieel dealer van vtwonen tegels en heeft een aparte ruimte in de showroom als sfeerkamer ingericht met de verschillende tegelseries. Zo hoef je dus niet van een losse tegel te beslissen of je deze nou wel of niet mooi vindt maar kun je dit zien op vakken van 15m2. Zo kun je goed alle kleurnuances in de tegel zien. Ook is de ruimte ingericht met meubels en accessoires zodat je een goed beeld krijgt. Alvast een impressie van de showroom krijgen? Bekijk dan alvast onze showroom met vtwonen tegels. Wil je op de hoogte blijven van alle trends? Volg ons dan op Instagram.
3d tekening met vtwonen tegels
tot in de puntjes

Gratis 3d ontwerp van je vtwonen tegels

Vind je het nog moeilijk kiezen of combineren? Laat je dan helpen door 1 van onze enthousiaste adviseurs bij het vinden van jouw perfecte vtwonen tegels. Wanneer je een afspraak maakt gaan we samen aan de slag om jouw ideale badkamer, woonkamer, keuken, enz. te realiseren. Met een kop koffie nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen en in 3d uit te tekenen. Het advies is gratis en vrijblijvend. Wil je zelf alvast aan de slag met een ontwerp? Bekijk dan onze tool en maak je eigen 3d ontwerp.
Tegelzetter
lekker blijven plakken

Laten plaatsen van je vtwonen tegels? Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring!

Wanneer je bij Loek Lommers je vtwonen tegels hebt gekocht kun je deze door 1 van onze eigen ervaren tegelzetters(7) laten plaatsen. Heb je zelf al een tegelzetter geregeld of ga je zelf aan de slag? Geen probleem! Ook voor A-merk voorstijk, tegellijm voegmateriaal, enz. kun je bij ons terecht. Dit staat altijd op voorraad. Je kunt je vtwonen tegels gemakkelijk thuis laten bezorgen. Wil je er niet de hele dag voor thuisblijven? Haal ze dan op bij ons magazijn. Heb je geen aanhanger? Die kun je bij ons gratis lenen.
Verschillende types vtwonen tegels
keuzes, keuzes...

Vtwonen tegels in allerlei stijlen en maten

De tegels van vtwonen worden zorgvuldig geselecteerd door de stylisten van vtwonen. Of je nu op zoek bent naar stoere betonlook tegels, wandtegels met een mediterraans tintje, houtlook tegels, elegante marmerlook tegels, natuursteenlook tegels, of ga je juist voor de industriele look tegels. Het zit allemaal in het assortiment van vtwonen en zijn een echte blikvanger in jouw woning!