Closeup van marazzi treverklook

Marazzi Treverkdear houtlook tegels

Marazzi heeft ontzettend veel houtlook series, en allemaal hebben ze hun eigen charme. De Treverkdear heeft een mooie 'doorleefde' uitstraling alsof de houten vloer met grote planken al jaren ligt. Dus of je nu kiest voor een industriele look of een warme uitstraling, met deze serie zit je altijd goed. Verkrijgbaar in de 3 warme kleuren: beige, natural en brown.

Welkom!

Kom deze tegel bekijken in de showroom van Loek Lommers te Valkenswaard.
Afspraak maken
Bekijk de tegels in de showroom van Loek Lommers
Bekijk alle foto's...
Badkamer met houtlook tegels marazzi
Woonkamer met houtlook tegels marazzi treverkdear beige
Hexagon tegels treverkdear houtlook
Gang met planken houtlook recht gelegd

Functionaliteiten

Woonhuis met houtlook tegels marazzi
weinig voegjes!

Verschillende maten van Marazzi Treverkdear houtlook

Mooie grote ''planken'' en weinig voegen. Hoe fijn is dat? De tegels van deze serie zijn verkrijgbaar in een afmeting van 25x150. Dit zorgt er voor dat je ondanks de verschillende nuances van de doorleefde look alsnog een mooi rustig geheel krijgt. Heb je een wat kleinere ruimte te betegelen? Geen probleem, de tegel wordt ook in de afmeting 20x120 gemaakt.

Naast de normale tegels heeft de Treverkdear houtlook serie ook nog een decortegel in de vorm van een mozaiëk met hexagons. Heel leuk om een accent mee te maken dus!

De Treverkdear is verkrijgbaar in 3 kleuren: Beige, Natural en Brown

Voor het terras buiten wordt deze serie in 40x120 2cm dik gemaakt. Daarnaast zijn er een aantal speciale items zoals zwembadranden.
Sfeerfoto van marazzi houtlook
komt dat zien!

De Treverkdear houtlook tegels van marazzi in het echt zien

Van een plaatje kun je natuurlijk niet je nieuwe woonkamervloer uitzoeken. In onze showroom hebben we dan ook een mooi ruim vloerenvak met de Treverkdear tegels gelegd. Zo kun je goed alle verschillende accenten en nuances in de tegels zien. De overige kleuren hebben we ook als losse tegels er bij staan. Heb je dus interesse? Kom dan eens langs in onze showroom.
plan een afspraak