Bovenaanzicht signature stone

Dom Design Lab Signature Stone

Levensecht, dat is wat het eerst in je opkomt wanneer je deze serie ziet. De Dom Signature Stone is een prachtige natuursteenlook die in elk interieur past. Tijdloos als natuursteen, maar natuurlijk met het gemak van keramiek.

Deze tegels in het echt zien?

Kom deze tegels bekijken in onze showroom. De koffie staat klaar!
Afspraak maken
Bekijk de tegels in de showroom van Loek Lommers
Chevron van dom signature stone
Keuken achterwand met dom signature stone
Douchehoek met signature stone natuursteenlook
Stilleven signature natuursteenlook

Functionaliteiten

Zithoek met dom signature stone natuursteenlook
keuzes.. keuzes..

Verschillende maten en kleuren Signature Stone

Met 4 kleuren en 5 verschillende maten is er voor elk interieur wel een oplossing. De Signature Stone is verkrijgbaar in de kleuren white, beige, grey en dark. De beige en grey hebben wij in de showroom in een mooi vloerenvak liggen.

De verkrijgbare maten zijn 30x60, 60x60, 60x120 en 90x90. Ook zijn er nog een aantal leuke mozaiëkjes verkrijgbaar zoals een chevron, en zijn er ook terrastegels van 90x90cm.
Closeup van signature stone natuursteenlook
Details

Nieuwe printtechnologie van Dom Design Lab

Bij Dom Design Lab zitten ze niet stil. Dat kun je goed zien bij de Signature Stone! Dankzij een nieuwe printtechnologie hebben ze het voor elkaar gekregen om op het oppervlak verschillende afwerkingen in de glansgraad te verwerken. Door deze innovatie kun je deze serie bijna niet meer van echt natuursteen onderscheiden.

Wil je dit met eigen ogen zien? Kom dan eens langs in de showroom. De koffie staat uiteraard voor je klaar. Binnen wandelen mag natuurlijk altijd, maar al je een goed advies wilt is het verstandig om een afspraak in te plannen.

plan een afspraak